RRETH NESH


Njihuni me ne dhe çfarë ofrojmë

Për çdo rast të veçantë, gjendet

Centrali Restaurant

Restoranti ynë punon vetëm me përbërësit më të freskët për të siguruar cilësinë më të mirë dhe përvojën më të mirë të ngrënies për mysafirët tanë. Ne i kushtojmë vëmendje detajeve për t'u siguruar që çdo pjatë e shërbyer jashtë kuzhinës tonë të jetë e standardeve të larta dhe sigurisht, lëpja e gishtave e shijshme.

Cfare ne ofrojme

Me te Miren ose Asgje

Lërini imazhet tona
të flasin vetë...